2017 Türkiye Ralli Şampiyonu, BC Vision Motorsport Adına Yarışan Burak Çukurova-Vedat Bostancı İkilisi Oldu

BC Vision Motorsport Takımı ve Burak Çukurova-Vedat Bostancı ikilisi 21-22 Ekim’de Marmaris’te yapılan 2017 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 6. yarışı olan Marmaris Rallisi’nde hem Pilotlar hem Co-Pilotlar hem de Takımlar Şampiyonasında Şampiyonluğunu sezonun bitmesine bir yarış kala ilan etti..

2017 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 6.yarışı ve aynı zamanda gelecek yıl yapılması planlanan WRC’in provası olan Ert kapsamındaki Marmaris Rallisi 21-22 Ekim de Marmariste yapıldı. 200 Km’si özel, 607 Km’lik toplam kmsi olan yarışta Takımımız BC Vision Motorsport son ana kadar mücadeleyi bırakmayarak Skoda Fabia R5 ile yarışan Ekibimiz Burak Çukurova-Vedat Bostancı ikilisi ile Genel Klasman 2.liği ve Powerstage 1.liği, Erkan Güral-Burak Koçoğlu ile Genel Klasman 7.liği ve Eren Burkay-Bora Arabacı ile Ert Junior 2.liği elde etti.

Bu yarış sonunda sezonun bitmesine bir yarış varken Pilotlarda, Co-Pilotlarda ve Takımlarda Şampiyonluğunu ilan eden BC Vision Motorsport , Skoda, Intercity Istanbul Park, Punto Restaurant, Saygılı Rulman, İbis Otel, Fener Nakliyat ve Oto Stil dergi Sponsorluğunda katıldı.

BC Vision Motorsport Takım Direktörü Burak Çukurova “ sezonun bitimine 1 yarış kala sezonun başında koyduğumuz Türkiye Ralli Pilotlar ve Co-Pilotlar Şampiyonluğuna kavuşmamız, aynı zamanda Türkiye Ralli Şampiyonası Takımlar Şampiyonu olmamız verilen emeklerin karşılığını almak bizi çok mutlu etti. Böyle zor bir yarışı bitirmek 3.kere üstüste Powerstage I kazanmak çok güzel oldu. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sponsorlarımız Skoda, Intercity Istanbul Park, Punto Restaurant, İbis Otelleri, Saygılı Rulman, Fener Nakliyat ve OtoStil Dergi’ye desteklerinden dolayı teşekkür ederim.“ dedi.