2019 Türkiye Ralli Takımlar Şampiyonu BC Vision Motorsport

Bc Vision Motorsport 2019 yılında da başarılarıyla Sezonun en iyi takımı ünvanına sahip oldu.

En başarılı Takım: BC Vision Motorsport

Nisan ayında Ege Rallisi ile başlayan ve Kasım 2019 da Yeşil Bursa Rallisi ile kapattığımız 2019 Türkiye Ralli Şampiyonasında Türkiye’nin en başarılı Takımı olarak Takımlar Şampiyonluğu kupamızı Tosfed Başkanı Sayın Eren Üçlertoprağı’nın elinden aldık. Toplam 7 yarıştan oluşan Türkiye Ralli Şampiyonası sezonunda 4 araç ile sezon kovalayarak, 7 yarışın hepsinde Takımlar 1.si olarak Sezon sonunda Takımlar Şampiyonluğunu göğüsledik. Hem yurtiçinde hemde yurtdışında keyifli başarılara imza attık.

Sezonu Skoda Fabia R5 ile kovalayan ekiplerimizden Burak Çukurova Vedat Bostancı ikilisi ile Türkiye Ralli Şampiyonasında Sınıf 2 Şampiyonluğunu elde etti. Skoda Fabia R5 ise, bir kez daha dayanıklılık ve istikrarın sembolü oldu.

Sezon boyunca bizi her sezon olduğu gibi yine yalnız bırakmayan değerli sponsorlarımız Liqui Moly Egemot Otomotiv, Skoda Türkiye, İbis Hotels,Fener Nakliyat‘a da desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Federasyon Yetkilileri başta olmak üzere, Tüm Kulüp başkan ve çalışanlarına, hakem, gözcü, gözetmen emeği geçen herkese teşekkür ederiz.                                                                                                               

2020 Sezonu ile ilgili projelerimizi şekillendirirken sporumuzu destekleyen tüm Ralliseverlere de teşekkür ederiz.

Görüşmek üzere,